18. januar 2018

Vi vil gjerne inspirere deg til å bruke gjenbrukstoffer i lappearbeidene dine. Quiltene blir litt «GRØNNERE», bra for miljøet

Vi  syntes det blir så fint uttrykk i lappearbeidene når vi blander ruter, striper, ensfarget, ulike strukturer og tradisjonelle quiltestoffer. Vi vasker, deler opp og stryker  kjempefine brukte  bomullskjorter i god kvalitet. De ble ikke brukt lenger, var blitt for små, for store, ikke likt lenger eller hvorfor egentlig har vi fått  tak i dem? Skjortene vi «gir et nytt liv » kommer fra loppemarked, Fretex, fra venner og kjente og blir levert til oss i Panteordningen vår.

Vi har pakket 5 stk. ryggstykker i pakker, idag finner du 6 pakker å velge i nettbutikken,  men det kommer flere etterhvert som de forsvinner,  pris kr.225.-  klikk deg inn å velg farge blanding og bestille.  Husk hos oss er det bare en pakke av hver. Men vi har også  mange kvadratpakker og stoffruller, så ta deg en titt rundt i nettbutikken vår og la deg inspirere til å bruke gjenbruksstoffer.

Nye stoffpakker i nettbutikken
Pappmalen vi bruker for å sy Karusell stjernene i løpern AnnA.Kanstad Johansen har designet. 8 point Diamond 2″ du finner den i nettbutikken vår.

Hexagon pappmaler og kvdratpakker som passer perfekt til farmors nålepute fra Grete Gulliksen Moe siste Kult å sy bok.

Krabbeteppe sydd av lyseblå skjorter. Skjorterygg pakken vår passer bra til dette teppet, og kanskje du har en skjorte eller to du også?

Røft lappeteppe med store biter fra skjorteryggen til tøffe gutter. Her har vi brukt 16 skjorterygger.