6. april 2015 Våren er her, vi kutter skjortestoffer i friske fine farger og kvadrater og   ruller. Du finner dem i nettbutikken her.

Våren er her, vi kutter skjortestoffer i friske fine farger og kvadrater og ruller. Du finner dem i nettbutikken her.

I dag har vi lyst til å vise noen av de fine lappearbeidene våre kursdeltagere og kunder syr av våre materialpakker og egne tekstiler som fortjener nytt liv! Klikk continue reading for bilder:

P1010943
Torunn ifra Fredrikstad er fast deltager på Sykveldene i MaurTua, her har hun brukt kvadratpakker med blå mix fra oss, kombinert med en tynn olaskjorte som har fått nytt liv! Løperen heter Skalldyrparty og ligger klar til sommern.
bilde
Gerd fra Hamar, har sydd denne duken etter at hun var på kurs. Kvadrater med hurtighjørner. Du finner materialpakker med ferdig kuttede stoffer i friske vårfarger til denne duken i nettbutikken.
My Kaleidoscope Quilt
Tia bor her i Moss, hun holder på med denne flotte Kaleidioscope quilten. Hun har brukt en Stjernekikkert teppe materialpakke fra oss som startpakke og fyllt på med egne skjorter i yndlingsfargen turkis. Vi gleder oss til å se den ferdig.

 

IMG_20150326_114140
Anne Marie har vært på kurs med oss både i Elverum og på Hamar.Hun er kjempe flink å ta vare på og gi egne brukte skjorter nytt liv, isammen med våre skjortestoffer, i de flotte lappeteppene hun syr.Her 4 er blokker med lyse og mørke stoffer på samme måte som i vår materialpakke Annexstad.