4. januar 2016 Godt nytt år,  til alle våre kunder, kursdeltagere og syvenner!

Godt nytt år, til alle våre kunder, kursdeltagere og syvenner!

Takk for et flott år 2015, vi gleder oss til 2016!

Vi er kjempefornøyde med at vi syntes å oppleve at stadig flere er opptatt av» Brukte tekstiler får nytt liv! » Og at det er interesse for våre ruller og stoffpakker med ferdig vasket, strøket og kuttede skjortestoffer.

Vi er i full gang med å sy nye modeller i Maurtua.  Vi samler  fine skjorter, vasker, stryker og kutter  til nye stoffpakker.

Vi forbereder oss til å reise ut å holde foredrag og kurs rundt om i husflid og quiltelag. Gleder oss til å være med på Årsmøtehelg 2016 , 11.-13.mars på Skandic Hotel Lerkendal i Trondheim. Og er godt fornøyde med at at vi ser ut til å ha «passe nok» å holde på med  våren 2016. Ønsker du at din sygruppe/lag skal få besøk av oss enten en kveld eller kursdag  til høsten ta gjerne kontakt nå.

Vi starter opp igjen med Sykvelder i MaurTua på torsdager i lik uke 14 jan kl.18.30- 22.00.

Ingen påmelding, ta med deg det du syr på eller bli inspirert hos oss til å begynne på noe nytt. Innimellom lager vi et tema, viser en teknikk eller lign. Vi informerer alltid på facebooksiden vår i forkant.  Kr. 50.- pr. gang vi setter frem te/kaffe og noe å bite i.

Hilsen Marit og Tordis