4. januar 2016

Godt nytt år, til alle våre kunder, kursdeltagere og syvenner!

Takk for et flott år 2015, vi gleder oss til 2016!

Vi er kjempefornøyde med at vi syntes å oppleve at stadig flere er opptatt av» Brukte tekstiler får nytt liv! » Og at det er interesse for våre ruller og stoffpakker med ferdig vasket, strøket og kuttede skjortestoffer.

Vi er i full gang med å sy nye modeller i Maurtua.  Vi samler  fine skjorter, vasker, stryker og kutter  til nye stoffpakker.

Vi forbereder oss til å reise ut å holde foredrag og kurs rundt om i husflid og quiltelag. Gleder oss til å være med på Årsmøtehelg 2016 , 11.-13.mars på Skandic Hotel Lerkendal i Trondheim. Og er godt fornøyde med at at vi ser ut til å ha «passe nok» å holde på med  våren 2016. Ønsker du at din sygruppe/lag skal få besøk av oss enten en kveld eller kursdag  til høsten ta gjerne kontakt nå.

Vi starter opp igjen med Sykvelder i MaurTua på torsdager i lik uke 14 jan kl.18.30- 22.00.

Ingen påmelding, ta med deg det du syr på eller bli inspirert hos oss til å begynne på noe nytt. Innimellom lager vi et tema, viser en teknikk eller lign. Vi informerer alltid på facebooksiden vår i forkant.  Kr. 50.- pr. gang vi setter frem te/kaffe og noe å bite i.

Hilsen Marit og Tordis