30. desember 2018 Nytt år, nye blanke ark! Har du lyst til å være med i håndsømsgruppe i MaurTua?

Nytt år, nye blanke ark! Har du lyst til å være med i håndsømsgruppe i MaurTua?

bildet er lånt fra nettet, Paper Pieces

Håndsøms grupper i MaurTua vinter/vår 2019.
Vi syntes det er så hyggelig med håndsømsgrupper at vi har funnet en ny spennende og flott blokk som heter Mrs.Peach og inviterer til nye håndsømskvelder.
Til blokken har vi fått tak i pappmaler og acryl kuttemaler og vi ser for oss at vi kan sy løpere, puter eller tepper i dette flotte designet som vi syntes passer veldig godt til å bruke både skjortestoffer og rester av quiltestoffer i.
Gruppe 1. Starter 17/1 og treffes videre 7/2 -28/2 og 28/3 Meld deg på ved å trykke her.
Gruppe 2. Starter 31/1 og treffes videre 14/2 -7/3 og 11/4 Meld deg på ved å trykke her.

Underveis holder vi kontakt i MaurTuas Mrs. Peach gruppe på face og i begynnelsen av mai inviterer vi alle til en ny samling for å se hvor langt vi har kommet i syinga, diskutere quilting m.m. og utpå høsten møtes vi for å se på de ferdige quiltene.
Pris for Mrs. Peach gruppe inkl. pappmalpakke til 12 blokker 10,1/2” store, acryl maler, 4 stk. pakker med MaurTuas utvalgte skjortestoffer og 6 samlinger kr. 1250.-( i tillegg til stoffpakkene som er inkludert vil du trenge egne stoffer) Har du lyst til å være med på dette, melder du deg på her. Som vanlig er det førstemann til mølla. Ps. Bildene har vi lånt fra nettet, ukjent opphav. Vi gleder oss til å tjuvstarte på en blokk slik at vi har egne blokker å vise dere. Hilsen Marit og Tordis.

Bildet er lånt fra nettet
Bildet er lånt fra nettet